.

Brădenii vor avea, de joi, căldură în case

Centrala termică din Gura Barza, care alimentează cu agent termic municipiul Brad, va fi pusă în funcţiune în cursul zilei de joi, 31 octombrie. În perioada imediat următoare, după atingerea parametrilor necesari, agentul termic va fi distribuit prin punctele termice la nivel de condominii.

Consumatorii sunt rugaţi să verifice starea branşamentelor pentru a evita probleme în ceea ce priveşte asigurarea energiei termice în locuinţe.
„Sperăm să nu fie înregistrate avarii majore în această perioadă, iar sistemul de distribuţie a agentului termic, până la nivel de branşament, va fi supravegheat de către SC Termica Brad SA”, a informat Primăria Brad.
Pretul energiei termice furnizată populaţiei este acelaşi ca în sezonul rece precedent, respectiv 223,60 lei /Gcal cu TVA.
Până în acest moment, SC Termica Brad SA şi administraţia publică locală a municipiului Brad au asigurate resursele pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu energie termică a consumatorilor în sezonul rece 2019/2020, precizează autorităţile locale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate