.

,,Bucurii de toamnă în cântec” – spectacol de suflet la Deva

Joi, 21 noiembrie cu începere de la ora 18, pe scena Casei de Cultură, ”Drăgan Muntean” din Deva, în atenta organizare a Ansamblului folcloric “Românașul”, al Liceului de Arte “Sigismund Toduță” din Deva, s-a desfășurat spectacolul intitulat “Bucurii de toamnă în cântec”, un eveniment cultural de înaltă ținută.

Tinerii, vizibil pasionați și interesați de păstrarea nealterată a folclorului autentic, precum și a obiceiurilor și tradițiilor românești, au sădit în sufletul publicului o fărâmă de nădejde, făcând un jurământ muzical tradus prin apărarea frumosului național de tălpile nebuloasei cotidiene.

Realizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără sprijinul cadrelor didactice implicate: Michael Cetean, Bianca Iacoboni-Zeiconi, Loredana Almășan, Maria Copăcian, Valentin Stăncioi, Gelu Drăgoiu, Cristi Neag și Nicolae Herepean.

Conducerea muzicală a fost asigurată de  profesorul Ioan Ovidiu-Demea, iar aranjamentul coregrafic de profesorii Adela-Ioana Mateș și Gheorghe- Ioan Mihuț, oameni demni, minunați, cărora tinerii talentați le vor fi recunoscători pe tot parcursul carierei artistice.

Publicul, profund emoționat, numeros și receptiv, a oferit în dar aplauze repetate,  o adevărata recunoaștere a valorii și al talentului tuturor artiștilor care au evoluat într-un spectacol de mare ținută, pe scena Casei de Cultura ”Drăgan Muntean” din Deva

Fără doar și poate, momentul a fost unul de suflet și pentru suflet.

Teodora Petruț

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate