Cadou inedit pentru copiii din Luncoiu de Jos

Administraţia locală din comuna Luncoiu de Jos se pregăteşte de Sărbătorile de Iarnă.

Ce poate fi mai frumos ca, în timpul vacanţei de iarnă, să citeşti, cu copilul tău, o carte de poveşti? De la acest gând a plecat iniţiativa autorităţilor locale din comuna Luncoiu de Jos, care au pregătit pentru copiii merituoşi un premiu în cărţi. Vor fi 100 de cărţi de poveşti ce vor fi dăruite copiilor de la şcolile din comună, pentru a le deschide pofta pentru lectura de calitate, specifică vârstei lor. Din tolba Moşului nu vor lipsi însă şi alte cadouri.

„Lumea poveştilor este fascinantă pentru cei mici, iar copiii au nevoie să redescopere personaje care mai de care mai curajoase, inteligente sau pline de bunătate. Suntem în epoca Internetului, suntem conştienţi de importanţa tehnologiei, dar cred că o carte de poveşti nu poate lipsi din casele noastre”, este de părere primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud.

Şi pentru că se apropie Sărbătoarea Naţională de 1 Decembrie, primarul comunei le-a transmis locuitorilor cele mai alese gânduri de bine, demnitate şi unitate. „La Alba Iulia am obţinut o mare victorie – Marea Unire. Eu cred că jertfa înaintaşilor noştri trebuie cinstită în orice moment”, a completat primarul Călin Dud.

În spiritul Sărbătorilor de Iarnă, care se apropie cu paşi repezi, Primăria Luncoiu de Jos va organiza la căminul cultural un spectacol de folclor ce va reuni cele mai frumoase colinde ale zonei. De altfel, chiar pe 24 decembrie, cei care merg cu Steaua şi dubele se vor aduna în faţa Primăriei pentru a da startul Marii Sărbători a Crăciunului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.