.

Călan. Reţinuţi de poliţişti la scurt timp după ce au comis o tâlhărie calificată

În ziua de 13.08.2019, în jurul orei 02:50, Poliția Orașului Călan a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din  municipiul Hunedoara (aflat în stare avansată de ebrietate), cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza orașului Călan, a fost ,,jefuit”.

La momentul sesizării, persoana vătămată nu a putut indica locul exact al comiterii faptei şi nu prezenta urme de violență, dar susținea că i-a fost sustras lănțișorul din aur de la gât de către doi bărbaţi care au intrat peste el într-un apartament în care se afla împreună cu două tinere.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor efectuate au reuşit, în scurt timp, identificarea prezumtivilor autori ai faptei reclamate: un bărbat de 45 şi un minor de 17 ani. În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 12/13.08.2019, au imobilizat partea vătămată şi i-au sustras de la gât un lănțișor din aur.

Poliţiştii au emis față de cei doi ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate