.

Campionatului Național individual de lupte U 15

Sala sporturilor in municipiul Tulcea a fost gazdă ospitalieră pentru cei 500 de juniori de categoria a III- a participanți la ediția din acest an a Campionatului Național individual de lupte U 15 (tineri de 14-15 ani),
competiție organizată de către Federația Română de Lupte.

Așa cum ne-au obișnuit în ultima perioadă, reprezentanții secției de performanță de la LPS Cetate Deva s-au numărat printre cei care au urcat pe podiumul de premiere anul acesta și au adus la palmaresul liceului două me­dalii de bronz.
Andreea Bocănici (antre­nor prof. Moravan Suraj) a urcat pe podiumul de premiere la categoria 62 kg după o competiție grea și a cucerit medalia de bronz, ea fiind și campioana națională en titre la competiția națională școlară.
Cea de a doua medalie de bronz a fost cucerită de Andreea Manea(antrenor Ioan Ailincăi) la finalul întrecerilor de la categoria 46 kg. Foarte aproape de un loc pe podium au fost Mihaela Szabo (antrenor prof. Matei Partenie) ocupanta locului patru la categoria 33 de kg și Adriana Gherman( categoria 42 kg), Maria Iana (categoria 50 kg) și Sybilla Sărac(categoria 62 kg) clasate pe locul cinci în competiția de la Tulcea.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate