.

Cataramă : Statul socialist a exclus Dreapta Liberală de la alegerile europarlamentare

Omul de afaceri va sesiza CEDO despre situaţia creată.

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, omul de afaceri Viorel Cataramă, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia pe care a luat-o Biroul Electoral Central, care a respins listele de semnături pentru alegerile europarlamentare. BEC a motivat decizia prin faptul că un procent din semnăturile strânse nu pot fi validate.

„Indiferent de consecinţe, noi vom merge înainte. Ne vom adresa CEDO pentru încălcarea brutală de către statul român a drepturilor noastre fundamentale de a participa în alegeri, deşi noi am îndeplinit toate condiţiile, cu toate obstacolele puse în calea noastră. (…) Vom demonstra că eliminarea noastră este şi va fi de natură să întărească convingerea electoratului că în România socialismul şi socialiştii trebuie trimişi în istorie”, a declarat Viorel Cataramă.

Prezent la Deva pentru a se întâlni cu nucleul de bază al organizaţiei judeţene Hunedoara. preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, a catalogat ca “o brutală încălcare a democraţiei” faptul că formaţiunea politică pe care o conduce nu va putea participa la alegerile pentru Parlamentul European. El a arătat că Dreapta Liberală a depăşit pragul electoral în sondaje, menţionând că partidul va participa la toate alegerile care vor urma, inclusiv la cele prezidenţiale, unde va candida personal.

De menţionat este faptul că pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European, Viorel Cataramă a înscris nume cunoscute ale mediului de afaceri din România, cărora li s-au alăturat antreprenori din toată ţara. Din judeţul Hunedoara, pe un onorant loc patru s-a aflat Mihaela Poenar, antreprenor din Deva.

„Nu vom renunţa la principalele noastre puncte din programul partidului”, a spus Cataramă, referindu-se la eliminarea pensiilor speciale, a „privilegiilor aristocraţiei bugetare”, sprijinirea sectorului privat, încurajarea exporturilor şi descurajarea importurilor, asigurarea unei pensii minime de 1.000 de lei.

„Avem tot mai mulţi susţinători, pentru că toate partidele au tendinţe socialiste şi doresc să suprime sectorul privat, oferind privilegii aristocraţiei bugetare. Statul socialist a exclus Dreapta Liberală de la alegerile pentru Parlamentul European, din acest an, însă noi ne vom continua parcursul politic stabilit prin programul nostru politic”, a conchis Cataramă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate