.

,,Cavalerii viitorului” din județul Hunedoara, promovați în lotul C

Programul de dezvoltare inițiat de Comisia Centrală a Arbitrilor dedicat arbitrilor din Liga a IV-a, a continuat cu a treia ediție. La finalul acestui program, care cuprinde mai multe etape, în urma parcurgerii testelor de promovare va fi definitivată lista arbitrilor care vor avea posibilitatea să fie delegați în viitor la partide din Liga 3.

Din județul Hunedoara cinci arbitri au făcut un pas mare spre Liga a treia ei fiind cei care au trecut de prima etapă din acest program. Andrei Fodor, Raul Bădărău, Leopold Herczeg, Cătălin Jurgiu și Cătălin Blîndu, în urma testelor fizice și teoretice, desfășurate la Reșița, au fost admiși în acest program dar… greul acum începe pentru ei.
Felicitări pentru pri­mele realizări profesionale și mult succes în tentativa de a promova în lotul C!
De altfel, președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a declarat după acestă etapă: “Cei cinci arbitri au trecut printr-o etapă intermediară foarte grea și dificilă, nu sunt încă promovați. Timp de un an de zile, ei vor fi monito­rizați și vor trece prin diferite filtre ale CCA, iar la sfârșitul sezonului viitor, ne vom bucura de un succes al lor, de promovarea în eșalonul trei. Avem cinci arbitri admiși în proiect cărora le urăm mult succes. Important este ca ei, tineri fiind, să rămână cu picioarele pe pământ, deoa­rece de acum începe muncă lor foarte grea și importantă”.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate