Ce ne spun semnele din casa noastră?

Chiar dacă nu suntem superstițioși, ni se întâmplă, deseori, ca unele semne din casă să ne pună pe gânduri. Dacă le ignorăm la început, atunci când ele se repetă, situația se schimbă. Iar dacă este vorba de protecția locuinței sau a familiei noastre, nimic nu ne stă în cale. Iată de ce trebuie să ținem seama pentru a atrage bunăstarea și norocul în casă.

Când ne mutăm în casă nouă

  • Se crede că, dacă măturăm în casă noaptea și dăm gunoiul afară, vom primi vizita unui străin. Nu este bine nici să măturăm în casă imediat după ce ne pleacă musafirii. Doar dacă vrem să scăpăm de cineva, vom mătura imediat după ce persoana nedorită iese din casă.
  • Dacă cineva drag este pe drum, nu vom da cu mătura prin casă.
  • Nu trebuie niciodată să ne mutăm de la un etaj superior, la unul inferior, în aceeași clădire. Acest lucru aduce ghinion.
  • De asemenea, nu e bine să ne mutăm în casă nouă vinerea, sâmbăta sau într-o zi ploioasă.
  • Aduce ghinion să ieșim dintr-o casă pe o altă ușă decât cea pe care am intrat.
  • Presărată pe pragul casei, sarea ne va proteja de rău. Dar atenție, e semn rău să înapoiem cuiva sarea împrumutată.
  • Dacă aducem în casă nouă sare, o mătură, o monedă și un cărbune, se spune că vom avea noroc.

În interiorul locuinței

  • Dacă la intrarea în locuință ne împiedicăm de pragul casei, e de bine. Înseamnă că o persoană dragă se gândește la noi.
  • Este interzis ca două persoane să facă patul împreună. Asta pentru că se vor certa. Iar dacă o persoană a început să facă patul, nu trebuie să se oprească și să facă altceva. Acest lucru e semn rău, aducător de ghinion.
  • Dacă se întâmplă ca așternuturile să fie puse greșit, e semn că acea persoană se va muta curând din casă. Cel mai bine e să se doarmă cu capul spre nord şi picioarele spre sud.
  • Ca să ne fie bine, vom avea grijă să ne dăm jos din pat pe aceeași parte pe care ne-am așezat. Mătura nu se va sprijini niciodată de pat, căci tot răul adunat în ea se va duce în locul nostru de odihnă. Nici pălăria sau căciula nu se pune pe pat, fiindcă aduce ghinion.
  • În cazul în care se varsă apă pe podea, aceasta nu trebuie ștearsă cu piciorul.
  • Covoarele nu se vor scoate din casă pentru a fi bătute după asfințit. Nici rufele nu se vor întinde afară după asfințit și nici gunoiul nu trebuie scos din casă seara.
  • Atunci când sar scântei din sobă sau din cămin, e semn că vom primi musafiri.
  • Dacă se împrăștie chibriturile din cutie, e de bine. Aduce noroc !

Animalul de companie

  • Poate detecta energiile negative din jurul nostru. Tocmai de aceea, când schimbăm casa, este bine să luăm animăluțul cu noi atunci când mergem să vedem noua locuință. Și, în funcție de reacția acestuia, vom ști cum să acționăm în continuare.
  • În caz că va intra în casă un greier sau o broscuță, este motiv de bucurie, pentru că aduce noroc. Dar dacă trece pragul un șarpe, e de rău.
  • Atunci când o pasăre își face cuib la casa noastră, se spune că aceasta ne va proteja de rele.
  • Când intră o albină în casă, înseamnă că vom avea, foarte curând, musafiri. Nu trebuie omorâtă, pentru că aduce ghinion. La fel se întâmplă și dacă strivim un păianjen.

Ce lucruri nu se dau cu împrumut ?

Sarea

Despre sare se spune că are proprietăți energetic, care au efect asupra soartei. De aceea, este interzis să se împrumute, sub orice pretext. Dacă se întâmplă ca vecinii să ne ceară sare, o dăm sub formă de dar.  În caz contrar, norocul va pleca sau se vor abate bolile asupra casei respective.

Vasele

Sunt încărcate cu energia casei în case se află. Dacă cineva dorește să facă rău unei anumite persoane, poate să-i dea un pahar, o plăcuță, o cană, o lingură, o tigaie etc.  De aceea, nu se vor da vasele din casă, iar dacă se întâmplă să o facem, ne vom ruga să nu-i afecteze viața, în mod negative, acelei persoane.

Vasele rupte sau deteriorate nu trebuie ținute, sub niciun motiv, în casă.

Mâncărurile împrumutate

Pot duce la pierderea sănătății, la dobândirea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative, spun specialiștii site-ului dailyhoro.ru.

Hainele

Dacă sunt luate de la rude sau prieteni care nu ne doresc răul, e bine să oferim ceva în schimb.  Dacă vom achiziționa un articol second-hand, nu este nimic în neregulă, pentru că plătim pentru acest obiect. Dar, și în acest caz, ar trebui efectuată o curățenie energetică.

Lucrurile împrumutate, pot aduce ghinion, iar cel mai mare pericol îl prezintă pantofii. Asta pentru că, aceștia absorb energia negativă, relatează mesajeinspirationale.com.

Ornamentele sau bijuteriile

Este interzis a se împrumuta. Asta pentru că, bijuteria ia energia persoanei aparținătoare și poate influența negativ atunci când este împrumutată.

Inelul sau cerceii unei alte persoane, pot fi dătători de energie negativă, întrucât aceste mici bijuterii, pot lua cu ele problemele aparținătorului.

Potrivit experților din domeniu bionergiei, bijuteriile de natură protectoare pot „infecta” un străin cu boli și îl pot face nefericit. Dintre metale, trebuie să ne fie frică de argint și platină. De asemenea, dintre pietrele talismanului, se pare că cei mai periculoși magneți sunt piatra lunară, diamantul și cristalul de rock.

Mătura

Se spune că dacă o persoană dă sau ia mătura de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce schimbări negative în domeniul financiar. Acest lucru poate duce la pierderi monetare sau pot fi probleme la locul de muncă. De aceea, indiferent de situație, nu vom lua cu noi mătura veche și nici nu vom împrumuta o mătură de la altcineva.

Cum atragem energia pozitivă ?

Ușa de la intrare

Reprezintă bunăstarea. De aceea ar trebui menținută în condiție perfectă. Iar pentru a atrage energia pozitivă, vom așeza o plantă frumoasă și o sursă de lumină pe orice parter a ușii.

Holul de la intrare

Trebuie să fie liber, astfel încât energia să poată circula. Hainele sau încălțămintea se vor pune într-un dulap, ca acestea să nu blocheze energia. Ca să se activeze energia, în hol se așază o oglindă frumoasă și flori proaspete. Florile proaspăt tăiat sau cele în ghivece reușesc să amplifice energia pozitivă, în orice spațiu.

Aragazul și chiuveta

Vor fi așezate în zone opuse unul față de celălalt. În caz contrar, acest lucru poate aduce certuri în cuplu, din cauza elementelor apă și foc.

Mobila din living

Va fi dispusă echilibrat în încăpere. Nu trebuie blocată nicio ușă cu mobilă. Canapeaua se va așeza lângă un perete în așa fel încât să le ofere celor care se așază pe ea un sentiment de susținere. Pentru a se activa energia pozitivă din cameră, se va punere o veioză sau un corp de iluminat într-un colț diagonal opus față de intrarea în cameră.

Dormitorul

Va fi decorat în nuanțe neutre, deschise. Ideal ar fi ca patul să aibă tăblie la ambele capete, care oferă senzație de susținere și siguranță.

Ușa de la baie

Nu se va lăsa niciodată deschisă. De asemenea, baia trebuie să fie curată, iar capacul de la toaletă coborât. Și aici se vor așeza plante în ghiveci, pentru că acestea au capacitatea de a absorbi apa și de a împiedica risipa de energie.

Curtea și grădina

Vor fi menținute curate, întrucât grădina reprezintă viitorul. Plantele sau arbuștii din curte trebuie să  arate bine. Spațiul din spatele casei simbolizează sănătatea și bogăția, așa că trebuie menținut într-o formă bună. Gardurile

Reprezintă siguranța și stabilitatea. Tocmai de aceea, și ele vor fi îngrijite și remediate atunci când este cazul.

https://www.acvaria.com

https://www.libertateapentrufemei.ro

https://www.eva.ro/casa-si-familie

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate