.

Cele mai longevive familii din Deva vor fi premiate, miercuri, în Parcul ”Cetate”

Cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie vor fi premiate, miercuri, 15 mai 2019, la ora 12:00, în Parcul ”Cetate”, de către Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. Evenimentul coincide cu sărbătorirea Zilei Internaţionale a Familiei şi este organizat de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.

Fiecare familie care aniversează, anul acesta, ”Nunta de Aur” va primi din partea administraţiei locale un premiu în valoare de 500 de lei şi o „Diplomă de fidelitate”. Pe parcursul a trei ore, sărbătoriţii vor avea parte de o serie de surprize: recitaluri de muzică uşoară şi populară, susţinute de Roxana Olşanschi, Florin Mureşan, Ana-Almășana Ciontea, Ovidiu Olari, Cristian Fodor, o invitaţie pe ringul de dans şi o expoziţie inedită cu fotografii de la nunta oficiată în urmă cu o jumătate de secol.

Evenimentul va fi transmis integral pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Deva.

Administraţia locală acordă premii şi diplome de fidelitate cuplurilor care sărbătoresc „Nunta de Aur” începând din anul 2000. Fondurile destinate premierii sunt alocate de la bugetul local, prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 107/2017.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate