.

Cetate Deva se întăreşte pentru retur

Cea de a doua echipă din județ care evoluează în Liga a treia de fotbal, CNS Cetate Deva își continuă pregătirile pentru returul de campionat. Antrenorul principal Ioan Petcu are la antrenamentele de pregătire 28 de jucători dar unii sunt în probe și încearcă să convingă pentru a rămâne la Deva.

Sunt noutăţi la echipa cu care devenii vor evolua în retur. „Nu i-am reţinut în lot pe cei trei juniori de la U Cluj pe care i-am avut în probe, nu ne-au convins.
În schimb, ne-am înţeles cu doi jucători care vor veni la Deva: Eduard Dina, fundaş central, 22 de ani, fost la Universitatea Craiova (a lui Mititelu) şi Dorin Mărmăreanu, mijlocaş central, 28 de ani, de la Lugoj. Mai suntem în discuţii cu un fundaş central ju­nior, născut în ’99, iar printre cei veniţi în probe se află şi Alexandru Constantin, de la Gloria Geoagiu, un mijlocaş tânăr. Tot lotul este valid, inclusiv juniorii. În privinţa asta am trecut peste greu­tă­ţile din finalul turului de campionat, când am avut cinci juniori accidentaţi. Aşteptăm primul amical, pentru a face o primă evaluare a lotului şi a randamentului jucătorilor”, a declarat Daniel Simina, pre­şe­dintele clubului CNS Cetate Deva.
CNS Cetate Deva a renun­țat pentru returul de campio­nat la colaborarea cu Robert Cristian, Şoit şi Circov şi au fost transferați către echipa deveană Alexandru Muscă, atacant de 22 de ani de la Medgidia, Cristian Co­can, mij­locaş central de 23 de ani de la Braşov, şi Iulian Ilie, juniorul fost la Borussia Dortmund.

Amicale CNS Cetate Deva
6 februarie: Luceafărul Oradea – Cetate Deva
9 februarie: Energeticianul – Cetate Deva
13 februarie: Unirea Alba Iulia – Cetate Deva
16 februarie: Ghiroda şi Giarmata Vii – Cetate Deva
20 februarie: Metalurgistul Cugir – Cetate Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate