.

Circulaţie întreruptă la Veţel din cauza unui accident

Joi, 10.01.2019, în jurul orei 14:00, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Buzău,  în timp ce conducea un microbuz (tip 8+1) pe DN7, din direcţia Deva spre Arad, pe raza localității Veţel,  nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus de un tânăr de 29 de ani, din orașul Geoagiu, care se afla oprit în coloana de autovehicule, tamponându-l în partea din spate.

În urma impactului, autoturismul condus de hunedorean a fost proiectat în partea din spate a autoturismului condus pe aceeaşi direcţie de mers de un bărbat în vârstă de 49 de ani, cetățean italian,  după care s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile a sensului de mers Deva – Arad.

După impactul cu autoturismul condus de hunedorean, microbuzul a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă din sensul opus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos,  după care s-a răsturnat în afara părții carosabile a sensului de mers Arad – Deva. În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul condus de un bărbat în vârstă  de 41 de ani, din București.

În urma  evenimentului rutier a rezultat  rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei (bărbatul din comuna Lăpugiu de Jos), care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În interiorul  microbuzului se aflau 8 pasageri, care, însă, nu au suferit vătămări corporale. Traficul rutier a for restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare aproximativ două ore.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă..

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate