.

Comerţul ilegal la Orăştie, în vizorul poliţiştilor

Vineri, 15.11.2019, ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acțiune vizând verificarea respectării legislaţiei în materia drepturilor de proprietate industrială și a drepturilor de autor și conexe, la mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Orăştie.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat reprezentanții unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Orăștie, care aveau expuse spre vânzare 149 de produse care purtau sigla unor mărci înregistrate şi 45 cu cutii cu jocuri de societate (valoare totală a produselor fiind estimată la peste 24.000 lei).

Produsele, fiind susceptibile de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate, iar poliţiştii urmează a efectua cercetări față de reprezentanții legali ai societății, pentru săvârșirea infracțiunii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat și două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate