.

Convocare de informare și instruire cu membrii asociației de cabanieri „Pro Straja”

Cabanierii din Straja şi pompierii hunedoreni specializaţi în autorizarea la securitate la incendiu caută soluţii pentru siguranţa turiştilor înaintea începerii sezonului de ski.

În vederea asigurării unui climat de siguranta al cetățenilor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara au desfășurat la Petroşani o convocare de informare și instruire cu membrii asociației de cabanieri „Pro Straja”.

Astfel, au fost dezbătute o serie de aspecte ce țin de siguranța turiștilor în stațiunea montană Straja pe timpul sezonului de iarnă. Cu această ocazie, proprietarilor de unități de cazare le-au fost prezentate regulile și masurile de prevenire și stingere a incendiilor adaptate la particularitățile specifice stațiunii precum și categoriile de construcții care se supun avizării-autorizării din punct de vedere al securității la incendiu.

Această acțiune face parte dintr-un set de măsuri și acțiuni inteprinse de pompierii hunedoreni în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățenilor și reducerea efectelor negative generate de situațiile de urgență specifice.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate