.

Cristian Petrean: “Niciun arbitru nu a greşit intenţionat”

Prezent la partida din liga a patra dintre CSM Vulcan și Inter Petrila, președintele Asociației Județene de Fotbal, Cristian Petrean, a făcut declarații despre activitatea arbitrilor de fotbal din județ.

El a spus: “Activitatea arbitrilor este monitorizată în permanenţă și se încearcă o îmbu­nătățire în acest sens. Nu cred că greșește cineva în mod intenționat. Acțiunile de perfecționare a arbitrilor sunt continue, chiar sâmbătă a fost organizat un nou curs, ne dorim uniformizarea deciziilor și în primul rând creșterea în valoare a arbitrilor. Sunt arbitri care au calități dar trebuie să avem răbdare cu ei și trebuie să fim conștienți că un joc nu se poate disputa fără arbitri. Iar dacă greșesc să fiți convinși că e doar o consecință a lipsei de experiență sau poate o zi mai proastă, se întâmplă și la jucători. Doar cine nu mun­cește nu greșește și ei sunt oameni” a mai spus președintele AJF.
Declarația oficialului din cadrul AJF Hunedoara vine după ce mai mulți antrenori, mai cu seamă cei de la echipele din Valea Jiului s-au declarat nemulțumiți pentru modul în care arbitrii au apreciat evoluțiile din teren fără a vicia rezultatele. De cele mai multe ori, acuzele vin pentru acordarea cartonașelor galbene jucătorilor din teren.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate