.

CS CFR SIMERIA – Activitate şi rezultate în anul competiţional 2018-2019

Majoritatea sportivilor clubului începând cu 21.06.2019 se află în vacanță până în 15 sau 22 iulie 2019, reluarea pregătirilor fiind planificată în funcție de intrarea în competiții a sportivilor în anul competițional 2019-2020.

Activitatea clubului a cunoscut creșteri atât la nivelul secțiilor sportive, de la 3 secții în iunie 2018 la 6 secții în iunie 2019. Au fost deschise secții sportive de bridge, baschet și atletism.

Numărul sportivilor care au practicat și practică sportul la clubului din Simeria se află în creștere de la o săptămână la alta. Dacă în iunie 2018 erau 326 sportivi, în prezent sunt peste 430 sportivi, cei mai mulți la fotbal, urmați de baschet, handbal, karate, atletism și bridge.

Clubul are asigurate serviciile antrenorilor cu specialitatea disciplinei sportive pe care o pregătesc, antrenamentele țin cont de procesul de instruire și pregătire asemănător cu a cluburilor sportive.

În anul competițional 2018-2019 un număr de 13 echipe au fost angrenante în competiții la fotbal, o echipă la handbal și 32 sportivi de la karate în 8 competiții organizate de Departamentul EUR&KA din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, a doua echipă de handbal, două echipe de baschet au disputat mai multe jocuri amicale iar sportivii de la atletism au bifat și ei două competiții.

Sportivii clubului au câștigat competițiile organizate la nivel de județ și a reprezentat județul Hunedoara la competițiile de zonă la 7 categorii de competiții astfel:

FOTBAL:

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – Trofeul Gheorghe Ene ediția 2018, juniori născuți în anul 2010;

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – Trofeul Gheorghe Ola ediția 2018, juniori născuți în anul 2009;

 

  • Campioni ai județului Hunedoara – juniori U11 născuți în anul 2008;

 

 

  • Vicecampioni ai județului Hunedoara – juniori U13 născuți în anul 2007 și 2006;

 

  • Câștigători ai campionatului județean – sistemul regulat și au participat în Liga Elitelor U15, competiție organiztă de FRF

  • Campioni ai județului Hunedoara juniori B1 – născuți în 2002-2003

  • Junioarele IV de la secția de handbal au reprezentat județul Hunedoara la Turneul Euroregiune la Sânnicolau Mare – județul Timiș

  • Doi sportivi Breazu Delia și Ionuț Vesa sunt campioni naționali la Campionatul Național și vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Brazilia în luna octombrie 2019.

  • Doi sportivi Paul Todea și Popa Brian sunt vicecampioni naționali la Campionatul Național

În perioada iunie 2018 – 2019 trei juniori de la secția de fotbal s-au transferat la cluburi unde pot face înaltă performanță, la FCSB – Toma Abrudean, la FC UTA ARAD – Raul Opric – jucătorul la lotul național U17 și Andrei Deak la ACS Viitorul Arad.

Toma Abrudean – transferat la FCSB Liga I

Raul Opric – transferat la FC UTA Arad – Liga a II-a

Andrei Deak – transferat la ACS Viitorul Arad

Doi jucători, Alexandra Vișan și Denis Negrilă au fost solicitați de FC CFR 1907 CLUJ și au participat la un turneu de pregătire dedicat juniorilor U11, în Cracovia – Polonia.

Juniorul U15 Aprotosoaei Adrian a fost convocat la selecția finală a Turneului Speranțelor în 26.05.2019.

Un număr de alți 7 juniori de la secția fotbal dar și 3 jucătoare de la handbal sunt doriți de cluburi din țară, cluburi sportive la care se realizează înaltă performanță.

Sportivii clubului au participat la multe turnee de pregătire unde au obținut rezultate foarte bune.

Amintim că în luna iunie, 8 echipe de la secția de fotbal au participat la turneul Țara Hațegului Junior`s Cup, turneu care s-a desfășurat la HațegșiOrlea.

La finalul lunii mai, începutul lunii iunie, juniorii U11 născuți în 2008 au participat la turneul internațional de la Aigle din Elveția. La competiție au participat 20 echipe din 6 țări din Europa (Elveția, Franța, Portugalia, Bosnia, România și Spania).

Echipa CS CFR Simeria a fost singura echipă din România și s-a clasat pe primul loc.

 

Echipei CS CFR Simeria i-a fost înmânat și trofeul “FAIR-PLAY” – sportiviișioficialii de la club fiind model de comportare pe toatăperioadacompetiției.

Pentru a se obține aceste rezultate efortul financiar din partea clubului, autorităților locale și al părinților a fost pe măsură, deoarece clubul a căutat să fie prezent în competiții cu 1-2 echipe la aceeași categorie de vârstă, apoi calificarea în play-off cu toate echipele și câștigarea dreptului de a reprezenta județul Hunedoara în turneele de zonă, a solicitat efort financiar.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate