.

CS Hunedoara se reuneşte pe 14 ianuarie

Staful de conducere al clubului de pe malul Cernei, CS Hunedoara a făcut primele estimări pentru noul an și pregă­teşte programul pentru perioada următoare.

În ceea ce priveşte programul echipei care activează în campionatul Ligii a III-a, în perioada imediat următoare, antrenorul principal, Mircea Alic, a întocmit băieţilor un program de reacomodare la efort, pe care trebuie să îl res­pecte.
„Luni, 14 ianuarie, este programată reunirea lotului. După două săptămâni de antrenamente, pe 1 februarie, vom efectua şi un cantonament până pe 9 februarie. Perioada va coincide cu mini­va­canţa şcolară, pentru că juniorii pe care îi avem în lot sunt elevi. Vom avea jocuri de pregătire, începând cu cea de a doua săptămână. Nu e nimic bătut în cuie, acum definitivăm programul amicalelor. Ce vă pot spune e că vom întâlni echipe de liga a treia din zonă şi de liga a patra de la noi din judeţ ”.
În ceea ce priveşte obiectivul echipei hunedorene pentru retur, acesta a rămas acelaşi ca şi la începutul campionatului, adică menţinerea în liga a treia.
„Va fi un retur extrem de dificil pentru toate echipele, atât pentru cele aflate în a doua jumătate a clasamentului, cât şi pentru cele din vârf. Dacă ne uităm în seria noastră, practic de la locul 8 în jos toate formaţiile luptă pentru evitarea retrogradării, inclusiv FC Avrig, aflată la numai şase puncte de primul loc re­trogradant. La fel e şi cu echipele din faţă, cele care se bat la promovare, diferenţele sunt recuperabile în a doua parte a campionatului. Această serie a patra este foarte echilibrată, vedeţi şi din rezultatele înregistrate până acum, orice poate învinge pe oricine, aşa că orice este posibil în retur” a precizat Mircea Alic.
Deocamdată nu sunt pre­gătite transferuri de jucători, dar dacă se va decide acest lucru , schimbările de lot vor fi aduse spre informarea suporterilor și a susținătorilor echipei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate