.

Cum va fi vremea în Transilvania, în următoarele două săptămâni

Meteorologii transmit prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni în regiuni din ţară. În Transilvania, temperaturile sunt în scădere în această săptămână, dar vor creşte din nou de 8 Martie, până la aproape 20 de grade Celsius.

În Transilvania, media temperaturilor maxime va fi în scădere de la 14 grade, în data de 4 martie, spre 10-11 grade, în zilele de 5 și 6 martie, dar ulterior vremea se va încălzi și va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime, în medie regională, de 16-19 grade. Apoi maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 8-9 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 și 0 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când va fi de 1-2 grade.

Temporar vor fi precipitații pe 5 și 6 martie, precum și în perioada 9 – 17 martie.

La munte, media temperaturilor maxime va fi în scădere de la 6 grade, în data de 4 martie, spre 2 grade, în zilele de 5 și 6 martie, dar ulterior vremea se va încălzi și va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime medii de 7…10 grade. Apoi maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 0-2 grade în perioada 12 – 17 martie.

Media temperaturilor minime se va situa în general între -6 și -4 grade, exceptând noaptea de 5 martie, dar și nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de -2 respectiv 2 grade.

Temporar se vor semnala precipitații în perioada 9 – 17 martie, pe arii mai extinse în zilele de 11, 12 și 13 martie, dar trecător și în jurul datei de 5 martie./sursa: alba24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate