.

“Cupa Cetății la gimnastică aerobică”

La finalul acestei săptămâni, Sala Sporturilor din Deva va fi din nou gazda întrecerilor din cadrul tradiționa­lei competiții internaționale “Cupa Cetății la gimnastică aerobică”.

Ca de fiecare dată, întrecerile de la Deva sunt cele care deschid sezonul competițional la această disciplină sportivă, ediția din acest fiind cea de-a XXII-a și se anunță foarte interesantă. Pe lângă sportivii clubului gazdă și-au anunțat participarea la întrecerile de la Deva repre­zen­tanți de la Școala Sportivă nr. 1 din orașul Bălți-Repu­blica Moldova, trei cluburi din Arad (CSM, Universitatea și Urania), UNEFS și Triumf București, Farul și CSS 1 Constanța, CSS Gimnis Iași, CSS Petroșani și mai nou afiliatele secții de la Honey Bears București și ACSM Dunărea Giurgiu. De asemenea vor fi prezenți și componenții loturilor naționale de juniori și seniori aflați în pregătire pentru Campionatele Europene din acest an. LPS Cetate Deva este clubul organizator, în parteneriat cu DJST Hunedoa­ra, IŞJ, Primăria Deva și cu sprijinul Asociației județene de gimnastică.

Competița se va desfășura vineri (antrenamen­tele oficiale), sâmbătă și duminică, de la ora 10, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate