.

“Cupa Cetăţii” la lupte pe nisip

La finalul săptămânii trecute, în Stațiunea 2 Mai de pe litoral, s-au desfășurat întreceri­le Campionatului național de lupte libere pe plajă pentru juniorii de la categoriile III și IV, la care au participat sportivi de la secțiile de performanță din întreaga țară.

La competiție au fost prezenți și sportivi din ju­dețul Hunedoara de la LPS Cetate Deva și CSS Petroșani, care au reușit să înregistreze câteva rezultate bune și la aceste întreceri.
Trei medalii de bronz au cucerit la aceste întreceri naționale Iulia Alexe (categoria 50 kg), Marius Scornea (cat.60 kg) și Rareș Drăgan (cat.+ 60 kg) toți pregătiți de prof. Suraj Moravan. Din aceeași grupă, Adriana Gherman(cat.40 kg) a ocupat la final locul iar Laurențiu Logojan (cat.50 kg), Bogdan Buțurcă (CAT.60 kg), Andreea Bocănici (cat.60 kg),Cristi Bezercu (cat.35 kg) și Sorana Moravan (cat.50 kg) s-au situat pe locul VII.
Din grupa antrenorului Gheorghe Văcărașu, sportiva Bianca Obrejan a cucerit o medalie de bronz la categoria 35 kg iar Denisa Obrejan (cat. 30 kg), Raluca Covaciu (cat.30 kg) și Andrada Văcărașu (cat. 50 kg) s-au clasat pe locul VII, la fel ca și Anca Romlak (cat.+ 60kg) și Andreea Vraci (cat. 60 kg), ambele pregătite de antre­norul Ioan Ailincăi.
În fine, din grupa prof. Partenie Matei, sportiva Mihaela Szabo, a încheiat concursul pe un onorant loc V la categoria 30 kg iar Daiana Covaci pe locul VII la categoria 50 kg.
De la CSS Petroșani dintre sportivii pregătiți de prof. Gheorghe Răducu s-au afirmat la categoria juniorilor IV Iunia Sas (la 30 kg), Andreea Chiriac (35 kg), Iulia Dornic (+ 50 kg) și Darius Popa (35 kg) au câștigat întrecerile cucerind medaliile de aur, Ianis Monete s-a clasat pe locul al doilea la 30 kg iar Dragoș Grosu a trminat competiția pe locul cinci la + 60 KG.
În competiția tinerilor U 15, Andreea Chiriac (35 kg) și Fineas Sas (40kg) au cucerit medaliile de bronz.
În acest sfârșit de săptămână, la Deva se va desfășura o nouă ediție a “Cupei Cetății” la lupte libere pe nisip, competiție la care vor participa tineri sportivi din întreaga țară. Organizatorii întrecerii sunt cei de la LPS Cetate Deva în parteneriat cu DJST Hunedoaara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate