.

De la AJF: Cupa Satelor la fotbal ediţia a II-a

Cupa Satelor, competiție cu finalizare la nivel național, organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural, revine în programul asociațiilor județene.

Echipele participante re­pre­zintă satele și comunele din România și vor fi alcătuite din copii născuți după 01.01.2007 – U13). O comună poate participa cu mai multe echipe iar primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să solicite în scris AJF- ului competent teritorial înscrie­rea în competiție care va verifica îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, tabelele cu echipele participante.
Ca și la prima ediție echipele participante sunt obli­gate să respecte în totalitate următoarele prevederi:
• Jucătorii trebuie sa aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiție.
• Înscrierea se face numai pe baza formularului de înscriere , vizat de primărie și la care vor fi atașate copii după certificatele de naștere ale jucătorilor înscriși care au obligația prezentării vizei de apt medical pentru efort.
• Jucătorii vor trebui să prezinte în ziua meciului carnetul de elev vizat la zi
Prin această competiție se dorește promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România, ca și descoperirea tinerelor ta­lente fotbalistice din zone rurale și creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.
Termen limită de înscriere la această ediție este – 11 octombrie 2019

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate