.

DEVA: Expoziţie de sculptură în lemn, în Cetate

Fortăreaţa medievală, simbol al municipiului  Deva va găzdui duminică, 15 septembrie 2019, o expoziţie de sculptură în lemn cu tematică diversă.

Peste 30 de lucrări ale artistului Gheorghe Julei, membru al Filialei Hunedoara a Uniunii Artiştilor Plastici din România vor fi expuse pe Platforma de Sud-Est a Cetăţii Deva, între orele 11:00-19:00.

Sculptorul spune că ,,a plecat de la rădăcinile naturii” şi a ajuns să modeleze adevărate opere de artă ancorate în istorie, religie, viaţa cotidiană etc.

Artistul a mai expus şi în alte oraşe ale României: Hunedoara, Petroşani,  Suceava, Botoşani dar şi cu ocazia unor evenimente cultural-artistice  şi  tabere de sculptură.

Expoziţia denumită generic de către artistul Gheorghe Julei – ,,Idei şi artă” este organizată de către acesta în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi cu Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Intrarea la expoziţie este liberă!

Vă aşteptăm alături de noi, în Cetatea Deva, să ne bucurăm împreună de creaţia valoroasă care s-a născut din mâinile de aur ale acestui meşter al lemnului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate