DONAȚIE ÎN SLUJBA SĂNĂTĂȚII OMULUI

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din orașul de pe Cerna – Hunedoara a găzduit o reușită festivitate desfășurată sub semnul grijii față de omul bolnav.

Astfel, ec. Radu Ion Budae, managerul spitalului ne-a punctat faptul că DRÄXLMAIER Hunedoara, mereu aproape de oamenii din comunitatea unde-și desfășoară activitatea, în baza unui contract de donație, a oferit pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului mai multe bunuri (aparatură medicală în valoare de 25 000 de euro: un injectomat Fresenius Kabi, un defibrilator LMD AED PRO, un electrocardiograf cu șase canale SE 601C, un ecograf I7 – cu sonde și stander și 5 cărucioare pliabile YJ-005L necesare pentru transportul pacienților) în interesul omului bolnav.

De notat că, pe parcursul desfășurării festivității de donație s-au putut consemna interesante intervenții.

– Sunt foarte mândru de acest proiect. DRÄXLMAIER Hunedoara face un pas important pentru susținerea comunității. Avem mulți colegi care trăiesc aici în acest oraș, alături de familiile și de prietenii lor – aceasta este o investiție atât pentru ei, cât și pentru toți oamenii din Hunedoara, a declarat Harald Polleres, Director General DRÄXLMAIER Hunedoara.

– Talentul și dăruirea medicilor sunt esențiale pentru salvarea de vieți, însă tehnologia și echipamentul medical performant pot face diferența între o viață pierdută sau o viață salvată. Suntem conștienți de importanța pe care tehnologia o are într-o sală de urgențe și acesta este motivul pentru care am decis să facem o investiție pentru viață, a declarat Ioan Penișoară, Manager Operațiuni DRÄXLMAIER Hunedoara.   

 – Aparatura donată de compania DRÄXLMAIER Hunedoara este extrem de importantă pentru locuitorii orașului. Avem la spital o echipă de specialiști care se asigură că hunedorenii au parte de cea mai bună îngrijire medicală, iar acest echipament nou îi va ajuta să ofere servicii medicale la cele mai înalte standarde, susținea Radu Ion Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”.

– Donația realizată de DRÄXLMAIER Hunedoara reprezintă un sprijin important pentru toți cetățenii. Aparatura medicală este o investiție în oameni și viitor, compania fiind un partener de nădejde al orașului nostru de peste 15 ani, a spus Dan Bobouțanu, Primarul Hunedoarei.

– Ne bucurăm că suntem parte din acest proiect care contribuie la bunăstarea semenilor, a declarat Ioana Vârtosu, președintele Asociației „Școala Mamei Junior”.

Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.