.

Drumuri bune pe raza comunei Pui

Autorităţile locale au început o campanie de reabilitare a drumurilor de pe raza comunei.

Băieşti, Fizeşti şi Uric sunt satele din comuna Pui care vor beneficia, în următoarea perioadă, de lucrări de reabilitare a drumurilor comune, pentru unele dintre aceste investiţii preconizându-se că operaţiunile ar putea fi gata până la Sărbătorile de Paşti.

Echipele de muncitori de la drumuri lucrează, în aceste zile, pe raza satului Băieşti, unde sunt şi cele mai avansate din punct de vedere al stadiului fizic. „Până la sfânta sărbătoare a Paştelui sperăm ca aceste lucrări din satul Băieşti să fie finalizate. Ar fi o mare bucurie pentru  noi, administraţia locală, dar şi pentru săteni. Ne dorim să asfaltăm întreg satul Băieşti”, a declarat primarul comunei Pui, Victor Stoica.

Investiţia de la Băieşti va fi completată de alte două în satele Fizeşti şi Uric. Proiectul se află în faza de licitaţie publică şi prevede ca drumurile din cele două aşezări să fie cuprinse în cadrul unor lucrări de asfaltare şi modernizare.

„Cele două proiecte nu sunt singurele investiţii la care ne gândim în acest an. Ne propunem să extindem reţeaua de canalizare în satele Uric, Râu Bărbat şi Hobiţa. Peste 250 de gospodării sunt cuprinse în acest proiect”, a completat primarul comunei Pui.

El a mai arătat că administraţia locală are aproape finalizată şi o altă licitaţie pentru execuţia unei lucrări de modernizare la un drum de exploataţie agricolă. Fondurile necesare proiectului sunt asigurate prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) şi are o valoare de un milion de euro. Primarul Victor Stoica a estimat că lucrările de modernizare la acest drum de exploataţie agricolă ar putea începe în următoarele trei săptămâni.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate