.

Elevii și sportivii cu performanțe vor fi premiați de CJ Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara alocă peste 100.000 de lei pentru premierea elevilor și sportivilor cu rezultate deosebite, dar și a profesorilor și antrenorilor acestora.

Eforturile deosebite şi rezultatele obţinute de elevii și sportivii hunedoreni la concursurile și olimpiadele școlare, respectiv la competițiile sportive care s-au desfășurat în anul 2018, sunt de rezonanţă la nivel naţional şi internaţional. De aceea este necesar să existe există o modalitate prin care să aducem în lumina reflectoarelor acei tineri care, prin munca lor, au reuşit să facă cinste judeţului Hunedoara.

În acest sens, la propunerea conducerii Consiliului Județean Hunedoara, în ședința de vineri, 19 aprilie 2019, vor fi supuse aprobării două proiecte prin care se alocă suma de 107.000 lei pentru premierea unui număr de 214 elevi, sportivi, profesori și antrenori.

„Palmaresul realizat în domeniul sportului şi poziţia de excelenţă deţinută sportivii hunedoreni, ne determină să respectăm valorile noastre şi să le oferim un minim de recunoştinţă. Ca hunedoreni şi autorităţi ale administraţiei publice locale avem obligaţia să recunoaştem meritele deosebite ale sportivilor, dar și ale elevilor care au obținute rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare”, a declarat Mircea Flaviu Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Premiile vor fi acordate în cadrul festiv în cadrul evenimentului „Gala Excelenței Hunedorene” care se va desfășura în data de 6 mai 2019, de la ora 13.00, la Teatrul de Artă din Deva.

Listele cu elevii, sportivii, profesorii și antrenorii pentru care se propune premierea, pot fi consultate pe site-ul www.cjhunedoara.ro, la secțiunea Ședințe CJH/Ședința din 19 aprilie, punctele 15 și 16, respectiv anexele.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate