.

Emoții la final de an școlar, la Podele!

Podele – o localitate situată nu departe de Brad, într-un cadru  natural parcă desprins dintr-o filă de poveste, găzduiește o școală frumoasă aranjată cu mult bun gust.

Aici am întâlnit copii frumoși, cu bujori în obrăjori, emoționați de prezența oricărei persoane care le trece pragul școlii. La întâlnirea oricărei  priviri străine, salută sfios, cu un respect cuvenit insuflat de Constantina Popa, cea care le este, deopotrivă învățătoare și cea mai bună prietenă. Din aproape în aproape, timpul fuge cu o viteză uluitoare, așa fel încât în urmă cu patru ani, unii copiii deslușeau tainele clasei întâi, iar acum se despart cu emoție în suflet de colegi, de cea care le-a îndrumat pașii și le-a sădit respectul față de semeni și dragostea de cunoaștere.

Am consemnat, așadar, în urmă cu câteva zile, emoțiile de final de an școlar, emoțiile despărțirii de colegi și de școala care le-a îndrumat pașii. Momentul  de închidere de an școlar a fost onorat de către autoritățile locale ale comunei, prin persoana primarului Călin Dorin Dud, directorul școlii generale din Luncoiu de Jos, Călin Dorin Petric, precum și de părinți și bunici, care au trăit împreună clipele premierii și ale festivității de final de an școlar.

Tuturor  elevilor le dorim vacanță minunată și succes în continuare!

Cornel POENAR

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate