Enrique Iglesias vine la Cluj

Cântărețul latino Enrique Iglesias vine, în 2019, la Cluj, cu concertul „All the Hits LIVE”. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă – BTarena.

Concertul este programat să aibă loc în 29 octombrie, de la ora 20:00. “Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, “Rhythm Divine” ,  “Be with You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move to Miami” sau „I Do Not Dance (without You)”, piese care deja sunt în toate topurile internaționale.

Enrique Iglesias este considerat drept unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului și până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert”, spun organizatorii evenimentului.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the Hits LIVE” , spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți./https://ziuadecj.realitatea.net

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.