.

Eveniment caritabil: Ceai Dansant – ediţia a II-a

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei, a avut loc vineri, 22 noiembrie 2019, ediţia a II-a evenimentului caritabil „Ceai Dansant” organizat de Clubul de voluntariat al centrului de tineret Orthocaffe Deva.

Tematica de anul acesta a fost „Bal mascat”, astfel, zeci de tineri din tot oraşul au venit în ţinută de gală şi s-au bucurat împreună de diferitele activităţi pregătite de voluntarii centrului de tineret. Dintre acestea amintim: pignata, degustare de ceaiuri, dans, un concert susţinut de Nicu Vornicu şi elevii săi, şi, nu în ultimul rând, desemnarea regelui şi reginei balului.

Ca orice eveniment marca Orthocaffe Deva, acesta a avut un scop caritabil. Intrarea participanţilor la bal s-a facut pe bază de donaţie de alimente neperisabile. Cantitatea strânsă este una îmbucurătoare, evenimentul atingându-şi scopul din plin. Alimentele astfel strânse vor fi donate în preajma sărbătorilor de iarnă azilului de bătrâni de la Hunedoara.

Acest eveniment, ajuns deja la a doua ediţie, a devenit deja un brand Orthocaffe, am putea spune. Buna dispoziţie şi oportunitatea tinerilor de a se întâlni la o petrecere cuminte, alături de ajutorarea celor în lipsă, reprezintă fundamentul acestui eveniment care, şi de data aceasta, s-a dovedit un real succes. (www.episcopiadevei.ro  – Ciurea Dumitru-Adrian)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate