.

EVENIMENTE CULTURALE LA SIMERIA

Centrul Cultural și de Creație al orașului Simeria a pregătit pentru finalul anului o serie de evenimente culturale variate, pentru public de toate vârstele.

Astfel, în data de 2 noiembrie, s-a desfășurat ediția cu numărul 5 a evenimentului Festivalul Toamnei, la care au participat copiii înscriși la Clubul Smart al Copiilor din Simeria, însoțiți de părinți și bunici.
În data de 18 noiembrie, a fost prezentată liceenilor comedia Un bărbat și mai multe femei, o producție a Teatrului de Artă Deva. Spectacolul s-a jucat cu sala plină, lucru îmbucurător pentru cei care au organizat acest eveniment, cu intenția de a cultiva copiilor și tinerilor dragostea pentru cultură și pentru frumos.
În data de 30 noiembrie, va avea loc spectacolul Cina de Adio, o piesă scrisă de multi-premiații Alexandre de la Patelliere și Mathieu Delaporte. Subiectul piesei este inspirat de un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cină de adio organizată pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Lucrurile scapă insă de sub control și se transformă într-o serie de dezvăluiri care vor aduce hotote de râs. Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin sunt cei trei actori cunoscuți publicului care vor da viață personajelor din această comedie. Spectacolul va avea loc la Parcul de Afaceri Simeria, începând cu ora 18. Prețul unui bilet este 30 lei, iar pentru elevi este 15 lei.
Pentru luna decembrie, organizatorii au pregătit evenimente variate, care vor marca atât sărbătorile de iarnă, cât și 5 ani de existență ai Centrului Cultural și de Creație al orașului Simeria. În data de 1 Decembrie, pe lângă manifestările oficiale dedicate Zilei Naționale a României, care vor avea loc dimineața, în a doua parte a zilei se va desfășura un program artisticși se va aprinde iluminatul festiv în orașul Simeria. În data de 5 decembrie, copiii sunt așteptați să participe la Atelierele lui Moș Nicolae, eveniment care se va desfășura în foaierul Parcului de Afaceri și în cadrul căruia copiii participanți vor confecționa decorațiuni de sezon. În data de 7 decembrie va avea un spectacol de colinde, care se va desfășura în parteneriat cu Centrul de Artă și Cultură a județului Hunedoara. În data de 14 decembrie, Alexandra Ușurelu va suține concertul Magia Hibernalia, iar în data de 15 decembrie se va desfășura spectacolul de teatru, muzică și dans Unde este Moș Crăciun?, la care vor participa toți copiii de la Clubul Smart al Copiilor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate