Faimoasele personaje din Frozen vin la Deva!

”Frozen. Peripeții în Regat” este titlul unui spectacol muzical cu mascote și personaje la care sunt invitați toți copiii, duminică, 17 noiembrie 2019, la ora 17:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva.

Faimoasele personaje din animația lui Disney vor prinde viață pe scenă, timp de 60 de minute, când Regatul de gheață din Arendalle își deschide porțile pentru prichindeii care vin la întâlnirea cu eroii preferați: Elsa – prințesa cu puteri magice, curajoasa Anna – sora sa mai mică, amuzantul om de zăpadă Olaf, Kristoff – omul munților, dar și renul său simpatic și prietenos pe nume Sven.

Prețul biletelor de intrare la spectacol este între 25 și 100 de lei, în funcție de locul ocupat în sală: 25 lei (rândurile 20-24 și loja centrală), 30 lei (rândurile 12-19), 50 lei (rândurile 5-11) și 100 lei (rândurile 1-4, Categoria VIP).

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma eventbook.ro și din rețeaua națională ”Humanitas” sau, în ziua spectacolului, la intrarea în sală, de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

Potrivit organizatorilor, Golden Party, spectatorii care achiziționează bilete la categoria VIP se vor putea fotografia cu personajele pe scenă, la finalul spectacolului, și vor primi autografe de la acestea.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate