.

FIGHT zone din nou la DEVA

Cea de a cincea ediție a întrecerilor de lupte din cadrul Galei Fight Zone la poalele Cetății, este programată la Deva, duminică, 16 iunie, începând cu ora 20.00 la Sala Sporturilor. Actuala ediție se va desfășura sub sloganul “Luptă în ring, nu pe stradă” și se bucură de un mare interes din partea iubitorilor acestui gen de întreceri.

Circa 30 de sportivi din țară și din străinăte,printre care și renumitul campion francez Freddy Embala Kemayo vor fi prezenți la această gală organizată, ca de fiecare dată, de către ACS Pera Box Deva.
Din programul foarte atractiv al galei menționăm întâlni­rile în care se vor lupta spor­tivii de la ACS Pera Box: kickbox- Mario Ayan Iancu va lupta cu Ionuț Grigorescu (Pera Box Deva) în des­chiderea galei, apoi sunt programate meciurile Claudia Cioacă- Diana Bucur (Pera Box Deva), semifinala piramida dintre Marius Hodoiu și Daniel Barbu Ionescu, meciul dintre Ciprian Mureșan și azerul Iska Ismailov iar la box –Alin Ivan-Englezu ( Pera Box Deva)- Ovidiu Florin(Criscior), un meci pentru centură și apoi întâlnirea dintre Cristian Doghi și Florin Cristian Văduva (ACS Pera Box)
Cele mai asteptate întâlniri sunt cele din maineventul 2 în care se vor lupta la kickbox Alexandru Radnev și Eugen Mailat (ACS Pera Box)și un meci așteptat,pentru centura pusă în joc de organizatori, cel dintre sportivul din Franța, Freddy Embala Kemayo se va lupta în cadrul Main eventul 1 al galei,cu hunedoreanul Ghiță Francezu.
Organizatorii ne-au comunicat că în program sunt 14 meciuri, șase dintre ele fiind pentru centuri dar vor fi și meciuri cu participare feminină.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate