.

Filiala Deva a ASE București: Admitere, în septembrie, la master cu dublă diplomă!

Academia de Studii Economice din București – Centrul Teritorial Deva organizează, începând cu anul universitar 2019-2020, programul de master ”Managementul afacerilor mici și mijlocii”. Programul are o durată de doi ani și se va desfășura în sistemul ”învățământ de zi cu frecvență”.

Concursul de admitere va avea loc în prima parte a lunii septembrie 2019, iar numărul de locuri aprobate este de 75.

Noul program de master se adresează tuturor absolvenților de studii superioare, indiferent de specialitate, care doresc dobândirea de competențe în domeniul managementului afacerilor.

Ca urmare a unui acord încheiat între ASE București și Universitatea Artois din Arras/Franța, 10 masteranzi de la programul ”Managementul afacerilor mici și mijlocii” vor avea posibilitatea să studieze, în anul II, la universitatea franceză, în cadrul programului de masterat ”Antreprenoriat și management de proiect”. La sfârșitul studiilor, aceștia vor primi două diplome de absolvire (română și franceză), indiferent la care dintre cele două universități vor susține disertația.

Deschiderea, la Deva, a programului de masterat ”Managementul afacerilor mici și mijlocii” reprezintă unul dintre obiectivele pe care ASE București și Primăria Municipiului Deva, în calitate de parteneri, și le-au propus pentru a transforma Deva într-un centru universitar.

Informații suplimentare se pot obține la Centrul Teritorial Deva al ASE București, cu sediul în Piața Unirii, nr. 3, telefon 0372.790.592 (de luni până vineri, între orele 8:00-16:00) sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate