Fotbal: Adrian Liga este noul vicepreședinte al AJF Hunedoara

Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara convocată pentru luni a debutat cu un moment de reculegere în memoria celor dispăruți de la ultima întrunire, iar după ce s-a făcut o informare despre necesitatea asigurării jucătorilor pentru accidentări, la nivelul ligilor inferioare, s-a trecut la punctul principal al ședinței, cel al alegerii unui nou vicepreședinte al AJF Hunedoara.

Alegerea noului vicepre­ședinte vine ca o necesitate a completării aparatului de conducere al asociației ca urmare a demisiei din acest post a lui Cristian Coroiescu. Având doar un singur candidat înscris pentru această funcție, profesorul Adrian Liga, directorul Liceului cu Program Sportiv “Cetate” din Deva și totodată președintele secției de fotbal din cadrul clubului, acesta a fost ales în unanimitate de către participanții la Adunarea Generală Extraordinară a AJF Hunedoara.
“Sunt onorat de această alegere, iar noua funcție implică multă responsabilitate din partea mea. Îmi propun să mă încadrez în această echipă de coordonare a AJF și să vin cu experiența mea de zece ani din fotbal. De asemenea, voi lucra pentru implementarea programelor propuse de Fe­de­rație și adoptate de AJF Hunedoara, dar și conti­nuarea proiectelor începute. Sunt și câteva obiective care implică reașezarea fotbalului județean pe baze noi, precum și perspective de dezvoltare ale acestuia. Îmi doresc performanțe mai bune de la cluburi și sper să pot ajuta la realizarea acestui obiectiv”, a declarat imediat după alegere, Adrian Liga, noul vicepreședinte al AJF Hunedoara. Mandatul lui Adrian Liga, ca și al echipei de conducere din cadrul AJF Hunedoara va dura până în 2022.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.