.

Fotbal: CS Hunedoara s-a reunit luni

Componenții echipei CS Hunedoara s-au reunit luni la sediul clubului pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon din liga a treia, care va debuta pe 24 august.

Antrenorul Raul Spătaru, cel cu care echipa a lucrat pe finalul sezonului trecut, a fost cel care a condus primul antrenament. În afară de Va­sinc, care a acceptat oferta celor de la Crişul Chișineu Criș nu sunt noutăți încă în lotul hunedorean. Condu­cerea clubului este în tratative cu câţiva jucători, care vor veni la pregătire cu echipa din Hunedoara. Sunt fotbalişti din liga a treia, din judeţ și din județele limitrofe, ei vor fi atent urmăriți la antrenamente şi conducerea tehnică va decide în privinţa celor care rămân.
Pe 13 iulie, în a doua săptămână de pregătiri, formația hunedoreană are programat un meci amical la Sântămărie Orlea cu ASU Poli Timişoara, echipă de liga a doua. În ce priveşte partea financiară Pri­măria rămâne alături de echipă și pentru viitorul sezon, au declarat surse din cadrul clubului din orașul de pe Cerna.
Pregătirile echipei hunedorene vor continua în această primă parte la sediul din municipiu , cu adaptarea jucătorilor la efort, vizite me­dicale și antrenamente gra­dual pentru verificarea întregului lot de jucători de care dispune acum echipa.
Situația este incertă la LPS Cetate Deva, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a IV-a. Chiar dacă unele voci din cadrul clubului dau drept certă revenirea echipei în liga de unde a retrogradat, este așteptată o astfel de decizie din partea forului de specia­litate, decizie care poate veni chiar în zilele dinaintea debutului de sezon. Pentru ca LPS Cetate Deva să evolueze în viitorul sezon în Liga 3 este nevoie, pe lângă susținerea financiară certă (care a fost asigurată până acum de către Primăria municipiului Deva) și de retragerea sau neînscrierea în campionat a două echipe, lucru care este posibil, clubul din municipiul de reședință al județului Hunedoara făcând, se spune, o cerere de înscriere în competiție.
A plecat dela formația deveană Mărmăreanu, la Crișul Chișineu Criș, iar alți jucători sunt în căutare de contracte la echipe din Liga 3.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate