.

Fotbal: Dacia Orăștie-câștigătoare a campionatului județean old boys

Echipa de fotbal Dacia Orăștie a câștigat ediția a treia a Campionatului Județean de fotbal pentru Old Boy’s, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara.

Este pentru a doua oară, când trofeul a fost câștigat de către echipa ve­teranilor din Orăștie, de această dată , în disputa din finală cu Master Sport Hațeg. Echipa din Orăștie a câștigat cu 7-3 acest joc iar finala mică în care s-au întâlnit Vulturii Văii Jiului și West Deva , s-au impus cu 8-4 jucătorii din Valea Jiului. De altfel toate echipele participante au menționat că AJF Hunedoara al cărui președinte este Cristian Petrean,a reușit să organizeze o serie de competiții și pentru veteranii fotbalului hunedorean, dându-le astfel șansa de a se exprima în terenul de joc și cei trecuti de prima tinerețe.
Iată lotul cu care echipa din Orăștie a câștigat la ediția din acest an a competiției veteranilor hunedoreni: Adrian Emil, Adrian Popovici, Marius Stefan, Caius Bălan, Codrin Iovescu, Ioan Tamaș, Ioan Dudaș , Adrian Irimes,Florin Danciu, Ardelean Dan, Florin Rasadean și Lucian Bîrlea.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate