.

Fotbal în sală: Cupa BiG FM ediţia a X-a, la Deva

Ediția din 2019 a tradiționalei întreceri fotbalistice pentru liceeni, CUPA BIG FM A LICEELOR LA FOTBAL a ajuns în cel de al zecelea an și este organizată, ca de fiecare dată, de Radio BIG FM Deva cu sprijinul unor parteneri și sponsori consecvenți și redutabili.

Competiția susţine activi­tăţile sportive bazate pe res­pect şi fair play şi se bucură de un larg interes din partea elevilor din liceele județului Hunedoara. La ediția din acest care se va desfășura în intervalul 18-21 februarie la Sala Sporturilor din Deva, și-au anunțat participarea echipele care vor reprezenta: Colegiul National Pedagogic “Regina Maria” Deva,Colegiul Tehnic de Transport Feroviar “Anghel Saligny” Simeria, Liceul Tehnologic “Grigore Moisil” Deva,Colegiul Tehnic “Matei Corvin” Hunedoara,
Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva, Colegiul Naţional “Decebal” Deva, Liceul Tehnologic “Ovid Densusianu” Călan și Colegiul Economic “Emanuil Gojdu” Hunedoara.
Conform programului, în fiecare zi a competiţiei se vor disputa câte două meciuri (în funcţie de tragerea la sorţi) care vor începe la ora 15:00. Joi, 21 februarie vor avea loc finala mică şi finala mare începând cu ora 19:00.
Echipele clasate pe locurile I, II, III si IV, vor primiipremii din partea organizatorilor care vor acorda și premii individuale pentru cel mai bun fotbalist, cel mai bun portar, golgeter-ul competiţiei

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate