.

Fotbal Liga a III-a: Ambele formații hunedorene au pierdut în etapa intermediară

Incredibil de slab se prezintă ambele echipe din județul Hunedoara, care evoluează în seria a IV-a. Deși se află în zona peri­culoasă a retrogradării, cele două echipe pierd puncte prețioase care contează enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

Marţi, LPS Cetate Deva a cedat în deplasare, la Ghiroda, cu scorul de 2-0, victoria gazdelor fiind certă, deși sunt destui cei de la Cetate care caută să convingă despre faptul că nu e chiar așa…de rău. Devenii au primit cîte un gol în fiecare repriză și acum sunt pe locul 14 în clasament, retrogra­dabil, cu un total de 32 de puncte.
Cealaltă echipă din zona noastră, CS Hunedoara pierde din nou pe teren propriu, de această dată în compania formației Gloria Lunca Teuz Cermei cu 1-2, după ce hunedorenii au condus cu 1-0, au fost egalați până la pauză, dar nu au reușit să se impună, pentru a câștiga cele trei puncte. Hunedorenii sunt acum pe locul 12 cu un total de 33 de puncte, fiind vecini de suferință cu cei de la Deva. În jocul retrogradării au mai intrat după etapa încheiată miercuri seara Unirea Alba Iulia (loc 11 cu 34 de puncte) și echipa din Galda de Jos, aflată pe locul 10 cu 35 puncte.
În etapa următoare, programată astăzi cu începere de la ora 18.00, echipa LPS Deva va evolua pe teren propriu cu o formație practic retrogradată- CSM Lugoj, iar CS Hunedoara se va deplasa la Crișul Chișineu Criş, echipă care se află pe locul VI, liniștitor, oarecum.
În liga a II-a echipa Energeticianul , care evoluează la Petroșani va întâlni sâmbătă, 11 mai, de la oa 11, formația Sportul Snagov, una dintre pretendentele la promovare. (Foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate