.

Fotbal Liga a IV-a: Final de sezon în fotbalul mic

Liga a V-a de fotbal din județul Hunedoara a intrat în vacanța de iarnă odată cu disputarea etapei a XIII-a, ultima a turului de campionat, etapă care a oferit și surprize. AS Aurul Certej a stat în această etapă și a încheiat sezonul pe locul nouă, cu un total de 12 puncte.

Partida dintre Zarandul Crișcior și Victoria Dobra nu s-a disputat deoarece oaspe­ții nu au ajuns la această întâlnire iar Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara va analiza acest caz și va lua o decizie privind reprogramarea jocului.
Universitatea Petroșani a reușit surpriza acestei etape deoarece echipa studențească a evoluat acasă și a câștigat, cu scor de neprezen­tare, 3-0 (1-0), învingând a doua clasată, Retezatul Țara Hațegului, într-un meci încins, în care ambele echipe au terminat în inferioritate numerică. Primul eliminat, în min. 50, a fost Andrei Băiconi, de la oaspeți, iar în min.59 Răducu Mateescu de la studenți să vadă cartonașul roșu .
Liderul clasamentului și deținătoarea titlului, formația Măgura Pui, a reușit scorul etapei, 8-2 (4-1)în deplasare pe terenul echipei Sargeția Bretea Română A fost un meci în care jucătorul echipei din Pui, Cristian Mailat a reușit să înscrie de patru ori.
Măgura Pui totalizează 30 de puncte, cu patru puncte mai mult decât Retezatul Țara Hațegului.
Pe pozițiile a treia și a patra, cu câte 25 de puncte fiecare, dar despărțite de golaveraj, se află Agrocompany Băcia și AS Sântămăria Orlea.
Cei de la Băcia au reușit un succes clar, cu 5-0 (3-0), în deplasarea de la Unirea General Berthelot, iar echipa din Sântămăria Orlea a câștigat acasă, cu 4-2 (1-1), jocul cu Metalul Crișcior.
Prima etapă a returului campionatului Ligii 5 de fotbal Hunedoara, sezonul 2019 – 2020, se va disputa cel mai pro­babil la începutul lunii martie a anului viitor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate