.

Fotbal Liga a IV -a: Jiul a câştigat derby-ul etapei

Prima evoluție din acest sezon a formației Jiul Petroșani, echipă antrenată de către Damian Militaru, s-a încheit cu o victorie muncită și meritată. Jiul Petroșani a evoluat în deplasare la Inter Petrila, (echipa care și-a anunțat intențiile de a lupta pentru promovare) iar întâlnirea disputată la Lonea a fost plină de spectacol.

Jiul s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat chiar de fostul jucător și căpitan al Petrilei, Bogdan Matei.
Oficialii echipei Inter Petrila au contestat jocul dur al jiuliștilor. ” Fiecare atac la minge a fost unul dur. În afara sportivității. Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, dar victoria lor a fost una chinuită. Portarul nostru a avut o evoluție foarte bună”, a spus secretarul clubului Inter, Daniel Bolog. De altfel oficialii petrileni au fost ne­mul­țumiți de arbitrajul lui Anca. Aceștia au vorbit despre unele ezitări ale arbitrului. Au fost doi jucători eliminați. Unul de la Petrila, Tăian, pentru două cartonașe galbene și unul de la Jiul, Bălăuță.
De partea cealaltă, antre­norul Jiului, Damian Militaru a declarat: “Felicitări echipei mele pentru modul în care a jucat, dar felicitări și echipei Petrila pentru modul în care ne-a ținut piept. Noi nu suntem încă o echipă omogenă. Abia peste cinci, șase etape vom putea vorbi despre omogenizarea grupului. Din punctul meu de vedere, meciul nu a fost dur. Acesta este fotbalul. E normal, până la urmă e un joc bărbătesc”.
După meci jucătorul lui Inter Petrila, Petrariu, a fost dus la Spitalul din Petroșani pentru a primi îngrijiri me­dicale. Acesta s-a ales cu o contuzie la un genunchi, dar e în afara oricărui pericol. Îngrijorarea pe deplin justificată a celor de la Petrila este că pentru meciul din cupă, de miercuri, cu CSM Reșița nu vor putea conta pe serviciile lui Tăian și Petrariu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate