.

Fotbal: Sancţiuni pentru CSM Jiul Petroşani

Secția de fotbal din cadrul CSM Jiul Petroșani a fost din nou penalizată de către comisiile din cadrul A.J. Fotbal Hunedoara.

Astfel, la jocul dintre echipele CSM Jiul Petroșani și CSM Dacia 2010 Orăștie, Liga a IV-a, clubul CSM Jiul Petroșani a fost penalizat cu suma de 85 lei, iar antrenorul Cosmin Kanduth s-a ales cu două etape de suspendare și 70 de lei amendă. În urma aceluiași meci, jucătorul Marius Tuță a primit tot două etape de suspendare și o amendă de 30 de lei.
Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara a mai decis ca la jocul dintre echipele LPS Cetate Deva și CSM Dacia 2010 Orăștie, Juniori B1, din data de 21.05.2019, clubul LPS Cetate Deva să fie sancționat cu pierderea jocului prin forfait cu 3-0 și penalitate sportivă de 200 de lei.
Litigiul dintre Universitatea Petroșani și Inter Petrila a fost amânat .
“Comisia pentru Statutul Jucă­torului și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara amână soluțio­narea contestației introdusă de AS Universitatea Petroșani în contradictoriu cu CS Inter Petrila”, se arată în decizia de pe site-ul oficial al Asociației.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate