.

FUTSAL: Autobergamo Deva – culoar bun pentru actualul sezon

Autobergamo Deva se află din nou în fruntea clasamentului, la două puncte în faţa lui United Galați şi la cinci puncte de Imperial Wet (care are însă un joc mai puţin disputat) iar lupta pentru locurile de pe podiumul competiției devine tot mai interesantă. Dunărea Călărași, aflată la şase puncte de primul loc, țintește un loc bun pentru play-off și speră la o medalie.

La derby-ul de la Deva au fost prezenți Robert Lupu, selecţionerul României, pentru a urmării la lucru jucătorii convocați la echipa națională pentru partidele cu Italia iar de la Imperial Wet Miercurea Ciuc – antrenorul Cosmin Gherman şi fraţii Robert şi Cristian Matei – să urmă­rească concurența, adică principalele rivale în lupta pentru titlu
Echipa deveană a câștigat un meci dificil dar victoria este importantă iar antre­norul Nelu Stancea, fericit a declarat la finalul partidei: „Mulţumesc publicului care a fost alături de noi. Urmează o pauză mai lungă în campionat, dar contează cele trei puncte pe care le-am câştigat astăzi. A fost un meci greu, deoarece practic s-a jucat aici între primele două locuri din clasament, formaţii care urmăresc titlul naţional”.
Preşedintele clubului devean, Dorin Popa, a declarat, făcând calculele matematice pentru acest sezon: „Sunt mulţumit de rezultat. Sunt trei puncte pe care le-am câştigat, dar s-a simţit absenţa lui Pânzaru, suspendat. Sper ca la Miercurea Ciuc să fim toţi prezenţi (în meciul de la Odorhei a lipsit Obadă, de asemenea suspendat). E foarte bine că am câştigat acum, rămânem în luptă pentru locul unu, dar ca să rămânem pe primul loc trebuie să batem Călăraşi-ul acasă şi să nu pierdem la Miercurea Ciuc. Sunt calcule grele, se investeşte tot mai mult în fotbalul de sală intern, dar noi trebuie să jucăm chiar dacă avem un buget infim faţă de cei de la Galaţi, sau de la Miercurea Ciuc, cu un buget de vreo şase ori mai mare. Pentru mine e al şaselea an în care mi-e greu, trebuie mereu să găsesc soluţii, publicul este însă alături de noi şi mergem înainte.”

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate