.

FUTSAL: Autobergamo Deva s-a calificat în semifinalele Cupei României

Echipa de futsal Autobergamo Deva s-a impus, conform așteptărilor, în partida disputată la Cluj Napoca, în faţa celor de la CFF Clujana cu scorul de 12 – 4 (7 – 2).

Partida a contat pentru optimile de finală ale Cupei României la futsal iar devenii au tranșat rapid victoria de partea lor, încă din start, când Obadă, Gomes şi Anton au încris foarte repede. Devenii s-au distanţat până la pauză la cinci goluri dife­renţă, inclusiv juniorul Vlad Costea de la echipa U-19 a clubului trecându-şi numele pe lista marcatorilor.
În sferturile de finală Autobergamo va întâlni pe teren propriu, adică la Deva, formația Imperial Wet Miercurea Ciuc,care a trecut pe teren propriu, de Informa­tica Timişoara,deţinătoarea trofeului de care a dispus cu 6 – 2.
Partida din sferturilor de finală a Cupei României dintre Autobergamo Deva și Imperial Wet este considerată derbyul acestei faze a competiției, iar întâlnirea se va disputa probabil duminică, pe 24 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Deva. În rest, în afara partidei de la Deva, dintre Autobergamo şi Imperial, mai avem în sferturi un alt meci tare, cel dintre Dunărea Călăraşi şi FK Odorheiu. (Foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate