.

Futsal: Autobergamo s-a calificat în semifinalele Cupei

Derby-ul fazei din sferturile de finală a Cupei României a avut loc la Deva unde echipa locală Autobergamo a întâlnit formația Imperial Wet din Miercurea Ciuc, echipă la care evoluează foști jucători deveni sau timișoreni  și este coordonată de tehnicianul ex-devean Cosmin Gherman.

Fără două piese importante, Biro (suspendat pentru un cartonaș roșu) și Noe Pardo (accidentat), Autober­gamo i-a avut totuși în teren pe pe Sergiu Tacot şi Andre Gomes, recuperați medical până înaintea partidei.
Cum la finalul celor 40 de minute de joc scorul a fost 2-2, pentru calificarea in următorul act al competiției au fost necesare două reprize de prelungiri.Echipa învingătoare în această partidă s-a decis în urma loviturilor de departajare. Oaspeții au transformat prin Deco, l-a imitat Sasse pentru Deva,Rakic a trimis pe lângă poartă şi Ferreira a adus-o pe Autobergamo în avantaj, Robert Matei a înscris pentru Imperial Wet, însă a făcut-o şi Varela şi astfel Autobergamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ro­mâ­niei după un meci deosebit de spectaculos.
Autobergamo Deva: Toni­ţa, Iancu – Obadă, Tacot, Ferreira, Gomes, Pânzaru, Sasse, Varela, Vives, Anton, Costea. Antrenor Nelu Stancea.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate