.

FUTSAL: Juniorii de la West Deva au câștigat cu emoții jocul din optimi

Jocul disputat în fața suporterilor deveni a opus echipele de la West Deva și ACS Forța Craiova și a început cu o evoluție mai bună a oltenilor iar pe acest fond Popescu, Enache și Trușcă au căpătat curaj și au creat emoții în tabăra deveană, șuturile acestora la poartă fiind greu reținute sau respinse de către portarul gazdelor, Florin Gheorghe.

Devenii au câștigat partida meritat cu 7-5(2-2) prin golurile înscrise de Pieptea (3), Boldor (4), pentru oaspeți au înscris Nicolăiță, Zidaru (2) și Pătrașcu (2) și privesc cu moralul ridicat returul care este programat în 17 februare la Craiova.
West Deva: Fl. Gheorghe- Zabar Kovacs, Bogdan Piep­tea, Mihai Vesa,Denis Boldor, Damian Modovan, Ionuț Mihalache,Daniel Avram, Robert Bulzan, Antonio Tilea, Andrei Trofin antrenor Claudiu Ghiura
Echipele care trec de această fază a competiţiei se vor califica la turneul final, care se va desfăşura într-o singură locaţie. Cele opt echipe calificate vor juca în sistem eliminatoriu, cu sferturi de finală, semifinale şi finală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate