.

Futsal: România – Armenia

Liga 1 de futsal se va întrerupe pentru a face loc în acest week-end unei noi acțiuni a echipei naționale de seniori, a doua din acest an.

Echipa națională va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Armeniei.
Meciurile dintre România și Armenia se vor disputa în zilele de duminică, 14 aprilie, ora 18:00, și marți, 16 aprilie, ora 17:00, la Sala Sporturilor Concordia din Chiajna.
Pentru această acțiune, selecționerul Robert Lupu a convocat 14 jucători iar pentru doi această convocare reprezintă o premieră, Roberto Voin și Sergiu Gavrilă, ambii de la Informatica Timișoara.
Dubla cu Armenia de la Chiaj­na e a doua acțiune a echipei naționale de seniori din acest an, după cele două meciuri de verificare din februarie de la Piatra-Neamț, când România a jucat cu Italia.
“E o acțiune importantă în programul nostru de pregătire a debutului în preliminariile pentru Campionatul Mondial, care se va petrece în toamnă, dar și pentru următorii ani. Acesta a fost și motivul pentru care am ținut să convocăm jucători tineri, pentru că după preliminariile pentru Campionatul Mondial urmează cele pentru Campionatul European, iar unul dintre obiectivele noastre este acela de întinerire a echipei”, a mai spus Robert Lupu.
Iată lotul naționalei Româ­niei pentru cele doup meciuri amicale împotriva Armeniei:
Petrișor Tonița (Autobergamo Deva), Andrei Grigoraș– portari, Roberto Voin – portari; Cristian Matei, László Szőcs ,Adrian Pânzaru, Paulo Ferreira (ambii Autobergamo Deva), Andrei Crăciun, Dumitru „Mimi” Stoica Marian Plugaru, Ionuț Movileanu ,Felipe Oliveira ,Ique Ribeiro , Sergiu Gavrilă.
Naționala României face parte din Grupa 5 a Main Round-ului calificărilor pentru FIFA Futsal World Cup, alături de Kazakhstan, Olanda și Albania. Meciurile se vor juca la Piatra-Neamț în perioada 22-27 octombrie a acestui an. (Foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate