.

Gimnastică aerobică: Cupa Cetăţii ediţia a XXII-a, o reuşită

Sala sporturilor din municipiul Deva a fost din nou gazda întrecerilor “Cupei Cetății la gimnastică aerobică”, întreceri la care au fost prezenți reprezentanți de la Școala Sportivă nr. 1 din orașul Bălți-Republica Moldova, trei cluburi din Arad, CSM; Universitatea și Urania,UNEFS și Triumf Bucuresști, Farul și CSS 1 Constanța, CSS Gimnis Iași, CSS Petroșani AC SHoney Bears București și ACSM Dunărea Giurgiu.

De asemenea, componenții loturilor naționale de juniori și seniori aflați în pregătire pentru Campionatele Europene care se vor desfășura peste două săptămâni la Baku și pentru Jocurile Europene de la Minsk din luna iunie.
Competița a fost castigată de către sportivii de la Universitatea-Urania Arad, urmați de reprezentanții de la Scoala Sportivă nr. 1 Bălți (Republica Moldova) și de cei de la Farul Constanța. Dintre sportivii clubului gazdă pregătiți de Georgeta Cosma și Mădălina Susan, remarcăm evoluția grupului de la categoria a II-a în formula – Darius Irimie, Daniel Anton, Raluca Bocșer, Claudia Barna, Adina Tiurean) care s-a clasat pe locul doi și trio-ul de la categoria a doua, alcătuit din Nicoleta Patrichi, Maria Murariu, Denisa Popescu medaliat cu bronz.
Perechile mixte de la LPS Cetate Deva alcătuite din Raluca Bocșer/Darius Irimie) și Siana Caliman/Anton Daniel – situat pe locurile 5 și 5, tinerii gimnaști deveni fiind mai mici cu un an, decât partenerii lor de întrecere
De la CSS Petroșani remarcăm evoluția tinerei Selena Șotângă, componentă a lotului national care s-a situate pe locul trei la individual categoria I.
De remarcat demonstrația de forță și valoare pe care au făcut-o aici la Deva, componenții loturilor naționale de juniori și seniori, care se pregătesc să participe la cele două competiții europene și care au făcut o utilă verificare înainte de aceste întreceri, verificare reușită, așa cum au afirmat tehnicienii loturilor reprezentative.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate