.

Gimnastică aerobică: Sportivi deveni pe podium la Bucureşti şi Iaşi

Recent la București a fost organizat un adevărat festival al gimnasticii aerobice juvenile, cu participarea reprezentanților de la secțiile cu activitate în cadrul palatelor copiilor din țară.

Sportivii deveni care au reprezentat Palatul Copiilor din reședința noastră de județ dar și de la filiala din Brad, pregătiți de către prof. Delia Olteanu au obținut o serie de rezultate remarcabile la competiția care s-a numit Marele Premiul al Palatului Național.
Astfel Viorica Gopșa s-a clasat pe locul II la individual pentru participanții claselor IX-XII, iar Mara Biji s-a situate pe locul III la categoria preșcolari. Trio-ul claselor IX-XII alcă­tuit din Viorica Gop­sa, Ramona Băzăvan Ta­tu­lete și Dorina Rațiu s-a clasat pe locul III, la fel ca și echipa de trio clasele VII-VIII, alcătuit din Selena Vasile, Karina Lungu și Alexandra Dineș.
Locuri III au cucerit trio-ul claselor V-VI alcătuit din Daniela Căliment, Francesca Lovasz, Veronica Delian și grupul alcătuit din Daniela Căliment, Veronica Delean, Kinga Koos ,Daria Sicoe și Ingrid Rezmeriţă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate