.

Gimnastică aerobică: Zece medalii pentru gimnaștii români la Baku

Delegația României revine de la ediția din acest an a Campionatele Europene care s-au desfășurat la Baku cu un total de 10 medalii cucerite. Sportivii noștri și-au trecut în palmares un titlu european , deci o medalie de aur, 4 medalii de argint și 5 de bronz.

“Deşteaptă-te române” a răsunat în sala de la Baku pentru frumoasa performanţă a gimnaştilor noştri din finala seniorilor de la Grup, echipa fiind alcătuită din Andreea Bogati,Marian Broţei, Mihai Popa, Gabriel Bocşer şi Dacian Barna.
Medaliile de argint au fost aduse la palmaresul delegației de către trio-ul juniorilor (în alcătuirea Claudia Gheorghe, Leonard Manta și Daniel Ţavoc), echipa de juniori la dans aerobic(Ioana Calenici, Mirela Frîncu, Victoria Scupra, Catinca Geamănu, Cătălina Străliciuc și Ebru Gheneghez),alte două medalii de argint revenind echipelor de juniori și seniori, ca urmare a rezultatelor înregistrate pe probele din concurs.
Cele cinci medalii de bronz au fost cucerite de către echipa seniorilor de Dans aerobic, trio-ul seniorilor (format din Andreea Bogati, Marian Broței și Mihai Popa), perechea mixtă a seniorilor (alcătuită din Andreea Bogati și Dacian Barna), juniorul Daniel Tăvoc la individual și perechea mixtă a juniorilor (alcătuită din Darius Branda și Selena Sotângă).
Aprecieri deosebite pentru aceste rezultate se cuvin și celor din colectivul tehnic alcătuit din: Maria Fumea (șef echipă și antrenor principal), Mădălina Cioveie și Alexandra Ghezea (antrenoare), Cristiana Spînu și Mariana Mezei (arbitre) și Alina Drăgan (arbitru,vicepreședinte al Comitetului Tehnic UEG).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate