.

Hunedoreni depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

• La data de 04.10.2019, în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg oprit în trafic, pe strada Horea, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Densuș.     Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• În data de  05.10.2019, în jurul orei 02:45, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Baru au oprit în trafic, pe DN66, în  localitatea Merișor, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din  municipiul Petroșani. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv este neînmatriculat (avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false).

•  În data de 05.10.2019, în jurul orei 06:10, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din  municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada George Enescu, din municipiul Hunedoara.    Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, conducătorul auto a fost condus la U.P.U. Deva, în vederea recoltării de probe de sânge și urină, pentru determinarea substanțelor consumate.

• În data de  06.10.2019, în jurul orei  11:50, poliţiştii au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul  Hunedoara, care conducea  un autoturism pe DN 7, în localitatea Tătărăşti, din direcţia Deva – Arad, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 108 km/h (în localitate).  În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului, a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate