.

„ÎnSEMNE fotografice ” – salon de artă fotografică hunedoreană

Colegiul Național „Decebal” și Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) organizează cel mai important eveniment expozițional fotografic din județul Hunedoara. Salonul de artă fotografică hunedoreană, intitulat „ÎnSEMNE fotografice ”, a ajuns la cea de-a VII-a ediţie. Evenimentul are loc, într-o atmosferă festivă, în Sala „Pro Arte” a Colegiului Național „Decebal” din Deva, în data de 8 octombrie 2019, începând cu ora 18:00.

Proiectul, început în anul 2013, a marcat începutul anului școlar. La fiecare ediție au fost expuse lucrări aparținând fotografilor hunedoreni, indiferent de locul unde trăiesc în prezent. Din 2014, salonul a devenit un eveniment emblematic în agenda cultural-artistică a judeţului. Expozițiile au avut un succes răsunător, atât prin numărul participanţilor cât şi a valorii lucrărilor prezentate.

În deschiderea salonului va avea loc un concert extraordinar oferit de formația hunedoreană „Still Jazz Cvartet”, formată din Zoltan Turi – chitară, Gabriel Haragus – tobe și Mircea Goian – bass Călin Sân.

În cadrul evenimentelor au fost expuse și proiectate lucrări aparţinând unor artişti care reprezintă cu succes arta fotografică la nivel naţional şi internațional dar și a elevilor, pe care, de-a lungul anilor, i-am coordonat sau invitat alături de noi. Expoziția „ÎnSEMNE fotografice” se bucură de patronajul AAFH.

Curatorii evenimentului sunt Grigore Roibu și Andrei Rosetti, profesori în cadrul Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva și formatori în cadrul  Școlii de fotografie AAFH./www.stiriletransilvaniei.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate