.

Compania chineză UE FURNITURE deschide o fabrică în Deva

UEROM FURNITURE CO. va investi într-o fabrica de mobilă în Deva, pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, și va produce scaune de birou și canapele pentru piața europeană. Producția efectivă este estimată a începe în prima parte a anului 2021.

Primarul Municipiului Deva, domnul Nicolae-Florin Oancea, a avut o întâlnire oficială cu domnul Jiayong Zhang, directorul general și acționarul majoritar al companiei chineze UE FURNITURE, lider pe piața chineză de producție a scaunelor de birou, în vederea finalizării discuțiilor cu privire la deschiderea unei linii de producție în municipiul Deva.

Discuțiile și negocierile municipalității devene cu staff-ul responsabil de  investiția companiei chineze au început în luna mai a anului 2018. Competitorul principal al municipiului Deva a fost municipiul Galați. Finalitatea eforturilor a fost materializarea lor într-un Memorandum de Înțelegere între părți, totul pentru a asigura condiţiile administrative adecvate pentru sprijinirea și implementarea cu succes a proiectului investițional UEROM FURNITURE CO., în scopul dezvoltării economiei locale a Municipiului Deva.

UE FURNITURE a fost înființată în 2001 și este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea și producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcțional și a canapelelor, situată în Regiunea Anji, care este cunoscută ca Regiunea  industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de țări și regiuni.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate